Kantooryoga

Stress, schouderpijn, een zeurende arm: allemaal herkenbare kantoorkwaaltjes. Willen jij en je collega’s daar wat aan doen? Kantooryoga it is. Yoga op kantoor verlaagt stress, verhoogt de productiviteit, verbetert de werksfeer en pakt andere klachten aan die typerend zijn voor office warriors.

Waarom kantooryoga?

  • Betere houding
  • Verminderde lichamelijke klachten
  • Meer focus
  • Meer rust in je hoofd
  • Meer energie
  • Betere stemming
  • Ingeplande tijd voor ontspanning
  • Minder stress
  • Fijn extraatje voor medewerkers
  • Gezellig & leuk!
Bedrijfsyoga kantooryoga | Follow the Horizon

Yoga op kantoor: hoe werkt het?

Ik kom naar jouw kantoor om yogales te geven. Dat doen we gewoon in de kantine, een vergaderruimte of een andere plek die het toelaat. Wil je de dag graag starten met een les, of willen jij en je collega’s juist aan het eind van de werkdag yoga doen? Het kan allemaal. Ik zorg ervoor dat de les voor ieder niveau geschikt en niet te zweverig is, zodat de wat sceptischer collega’s zich ook op hun gemak voelen.

[/vc_column]

Dit is er allemaal mogelijk

Yogales op kantoor

75

Excl. btw en reiskosten

Kijk of yoga op kantoor iets voor jou en je collega's is. Ik kom langs en we gaan het gewoon eens proberen!

Workshop

295

Excl. btw en reiskosten

Op je bedrijfsevent je collega's eens kennis laten maken met yoga, yoga nidra of mindfulness? Ik geef graag een workshop!

Krijg je al zin in kantooryoga, een online sessie of een workshop? Of wil je eerst nog iets meer weten? Ik hoor graag van je. Dan maak ik een aanbod op maat.

Gecertificeerde yogadocent

Ik heb mijn Yoga Teacher Training van 200 uur bij One Yoga Thailand gevolgd. Ook voltooide ik de basistraining en advanced training van House of Deeprelax voor yoga nidra. Met die ervaring op zak, mag ik yogales geven. 

Mijn lessen zijn geïnspireerd op hatha yoga: verwacht een rustige les met aandacht voor ademhaling en hier en daar een uitdagende pose voor de liefhebber.

Bij kantooryoga vind ik het vooral belangrijk om poses te doen die helpen bij beeldschermwerk en veel zitten. Ik weet welke klachten dat kan veroorzaken: I’m an office warrior too.

Yoga op kantoor in Amsterdam

Tip! Beluister hier gratis yoga nidra sessies van mij – in het Nederlands en Engels.

Yoga Challenge voor Thuiswerken

Doe mee aan de Yoga Challenge voor Thuiswerken. Vijf dagen, vijf video's vol yoga-oefeningen. Een yogales duurt maximaal 25 minuten doe je gewoon op je thuiswerkplek. Zonder zweetplekken, zonder attributen.

De yogalessen van de Yoga Challenge voor Thuiswerken zijn geschikt voor ieder niveau, en iedere outfit. In elke les staat een ander lichaamsdeel centraal, zoals de schouders of de nek.

Veelgestelde vragen over kantooryoga

Is kantooryoga voor elk niveau?

Ja, er is geen yoga-ervaring nodig om mee te doen aan kantooryoga.

Hoe lang duurt een yogales op kantoor?

Een les duurt een uur. Dat is voldoende tijd om op te warmen, een aantal intensere poses uit te proberen en weer af te koelen.

Hoeveel mensen kunnen meedoen aan de les?

De prijzen op de website gelden voor 10 deelnemers. Voor iedere extra deelnemer geldt er een toeslag van €5. Het maximum aantal deelnemers is 15. Zo is er voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer.

Waar moet onze ruimte aan voldoen?

Ik kan kantooryoga verzorgen in de kantine, in een vergaderzaal of zelfs op de werkvloer. Het liefst is het een plek waar we ongestoord yoga kunnen beoefenen, zonder afleiding en zonder toeschouwers. En er moet natuurlijk voldoende plek zijn voor de yogamatten.

Wat als wij geen yogamatten hebben?

Als er bij jou op kantoor geen yogamatten zijn, dan neem ik die voor je mee. Ik reken €1 huur per yogamat per keer. 

Wat is het kledingadvies?

Een beetje zweten hoort erbij, dus trek lekker zittende sportkleding aan.

Kan de les ook in het Engels gegeven worden?

Of course!

Ik geef les in het Nederlands en in het Engels. Ik vind het wel fijn als je van te voren even aangeeft wat de voorkeurstaal is.

Waar in Nederland is kantooryoga mogelijk?

Ik geef les op kantoren in de regio Amsterdam.

Kunnen we kantooryoga organiseren op een bedrijfsevent?

Jazeker. Laat me weten wat je in gedachten hebt, dan maken we er samen iets moois van.