Over

Wie is Kim?

Ik ben Kim Sterenborg en ik ben gek op content. Wel zo handig, want ik ben freelance content specialist. Ik vind het ontzettend boeiend hoe content het verschil maakt tussen een goede en een slechte interactie, hoe het iemand overtuigt iets te kopen, hoe het een gevoel opwekt en hoe kleine aanpassingen een (online) wereld van verschil maken.

Organisaties helpen en uitdagen om de volgende stap te maken in de wondere wereld van content is wat ik het liefst doe. Soms door onderdeel te zijn van een Scrumteam om ervoor te zorgen dat het content team net zoveel plezier beleeft aan het CMS als de eindgebruiker, of door een werkwijze op te zetten voor continue content creatie. Maar ook door een actieplan op te zetten en dit te implementeren. En uiteraard door te schrijven, veel te schrijven.

Pick me, en haal niet alleen ruim 10 jaar content ervaring binnen, maar ook iemand die met overtuiging en enthousiasme jouw organisatie verder helpt.

CONTENT IS ZOWEL CREATIEF ALS GESTRUCTUREERD.
NET ALS IK.

Kim Sterenborg Amsterdam
Contentbureau Amsterdam
Kim Sterenborg content consultant

Leuk detail: kim betekent horizon. 

Logo Follow the horizon PNG

Follow the Horizon
– what’s in a name?

De naam Follow the Horizon staat voor het stellen van doelen en die najagen. Van de spreekwoordelijke stip op de horizon realiteit maken. Dat betekent snel zichtbaar resultaat boeken. Een visie opbreken in praktische, realistische stappen.

Follow the horizon contentbureau

Follow the Horizon is ook de tagline van mijn reisblog: Kim op reis. In die context, betekent Follow the Horizon letterlijk het staren naar een ondergaande zon, of de klim naar de top van een vulkaan. Figuurlijk staat het voor het verleggen van mijn horizon: het ontdekken en verrast worden door de wereld. Misschien ken je die beroemde reisquote wel, “Focus on the journey, not the destination”. Volgens mij is dat precies waar het om gaat.

En om nog even het bruggetje naar yoga te leggen… In een yogales vraag ik je om je op een bepaald punt te richten. In yoga heet dat drishti. Een drishti is een zachte, starende blik gericht op één punt, een horizon. Die focus brengt de geest tot rust. Het is een uitnodiging om naar binnen te kijken, de aandacht bij jezelf te brengen. Om je eigen innerlijke pad naar jouw horizon te vinden.