Over

Wie is Kim?

Ik ben Kim Sterenborg en ik ben gek op content. Wel zo handig, want ik ben freelance Content & Communicatie Adviseur. Ik ondersteun organisaties bij strategische en operationele content en communicatie uitdagingen.

Ik help merken hun content- en communicatiedoelen te bereiken door een strategie te ontwikkelen en deze te vertalen in praktische plannen. Ik vind het leuk om snel resultaat te boeken. Dat kan van alles zijn: van het ontwerpen van processen voor contentcreatie of een contentstrategie, een actieplan maken en implementeren, of het definiëren van een communicatiestrategie bij een organisatorische verandering. Ik heb ook rollen op me genomen als content lead en proxy product owner. Maar maak je geen zorgen; om de klus te klaren, kun je sowieso rekenen op mijn copywriting- en coördinatievaardigheden.

Pick me, en haal niet alleen ruim 10 jaar content ervaring binnen, maar ook iemand die met overtuiging en enthousiasme jouw organisatie verder helpt.

CONTENT IS CREATIEF ÉN GESTRUCTUREERD.
NET ALS IK.

Kim Sterenborg Amsterdam
Contentbureau Amsterdam
Kim Sterenborg content consultant

Leuk detail: kim betekent horizon. 

Logo Follow the horizon PNG

Follow the Horizon
– what’s in a name?

De naam Follow the Horizon staat voor het stellen van doelen en die najagen. Van de spreekwoordelijke stip op de horizon realiteit maken. Een visie opbreken in praktische, realistische stappen. Dat betekent snel zichtbaar resultaat boeken. 

Follow the horizon contentbureau

Onder Follow the Horizon vallen nog drie andere labels: Kim op reis, Duurzaam op reis en Workasana.

 

  • Kim op reis: reisblog over reisavonturen in binnen- en buitenland
  • Duurzaam op reis: Website met praktische tips over duurzamer reizen
  • Workasana: platform in wording over spiritualiteit op de werkvloer